Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb
  • warning: array_reverse() expects parameter 1 to be array, null given in /var/www/html/grreporter/sites/all/modules/GRGalleria_extra/GRGalleria_extra.module on line 294.
  • warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/html/grreporter/sites/all/modules/GRGalleria_extra/GRGalleria_extra.module on line 296.
  • warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/html/grreporter/sites/all/modules/GRGalleria_extra/GRGalleria_extra.module on line 300.

Гърция шокирана от убийството на известен актьор

05 Юни 2008 / 09:06:28  GRReporter
1136 прочитания

            56-годишният Никос Сергиянопулос, звездата в популярния телевизионен сериал „Двама чужди” и в много театрални и кино-произведения бе намерен мъртав в дома си прободен с нож. Тялото на известния актьор било открито от чистачката на пода в хола на апартамента, сред локва кръв. Полицията установила общо 9 наръгвания с нож – едно в бъбрека, седем в корема и едно в гърлото на жертвата.


            В дома на актьора били намерени множество чаши и изпити кутии бира, от което полицията заключава, че убиецът е имал най-малко един съучастник, които са се познавали добре със Сергиянопулос. Апартаментът е намерен разхвърлян, очевидно престъпниците са търсили нещо из вещите на жертвата. Полицията е открила оръжието – обикновен кухненски нож, от изследванията е проличало, че убиецът не е ползвал ръкавици и е оставил отпечатъци.


            На мястото на престъплението е открит и бял прах, най-вероятно кокаин, въпреки че все още не са излезли резултатите от изследването. Около Коледа Никос Сергиянопулос бе арестуван, тъй като в колата му бе открито малко количество кокаин. Актьорът бе освободен, след като призна, че наркотикът е бил за лична употреба.


            Седмица преди смъртта си Сергианопулос е потърсил по телефона помощта на частен детектив, срещата им била насрочена за деня, в който бе открит трупа на актьора. Полицията концентрира вниманието си около най-близкото професионално и приятелско обкръжение на жертвата.

Категории:
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus