Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb
  • warning: array_reverse() expects parameter 1 to be array, null given in /var/www/html/grreporter/sites/all/modules/GRGalleria_extra/GRGalleria_extra.module on line 294.
  • warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/html/grreporter/sites/all/modules/GRGalleria_extra/GRGalleria_extra.module on line 296.
  • warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/html/grreporter/sites/all/modules/GRGalleria_extra/GRGalleria_extra.module on line 300.

Пренасял наркотици в ануса на коня...

03 Декември 2008 / 15:12:47  GRReporter
996 прочитания

            30-годишен българин бе заловен от гръцката полиция при опит да пренесе голямо количество наркотици през граничния пункт при Промахонас. Като се представял за търговец на коне младият българин, който редовно преминавал българо-гръцката граница, успявал да прекарва значителни количества канабис, хашиш и хероин. Дрогата продавал с помощта на гръцки ветеринарен лекар в Серес и в други градове на гръцка Македония.


            Както самият той признал пред полицията, за да преминава по-лесно през граничния контрол, избирал дни с много лошо време или часове, когато се сменяли дежурните на границата. Митничарите, които са виждали какво ли не, останали изумени от изобретателността му. Младият българин криел наркотиците къде ли не – в сеното за конете, в изпражненията им и дори в ануса на нещастните животни.


            В момента на задържането полицейско куче „подушило” килограм и 340 грама хашиш, скрити в гумата на лекотоварната кола, с която българинът пренасял муле за продан в Гърция.


            Междувременно и полицията в Атина арестува един румънец и един грък за търговия с наркотици и за сглобяване и съхраняване на големи количества оръжия. Органите на реда смятат, че те са част от по-голяма престъпна група, която снабдява с наркотици атинския затвор Коридалос и с взривни устройства групи анархисти, които действат на територията на гръцката столица.

Категории:
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus