Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

Любов от пръв поглед закара под венчило Александър Пейн

29 Октомври 2015 / 18:10:55  GRReporter
1193 прочитания

Няколкочасовото посещение на световноизвестния режисьор и притежател на статуетка Оскар Александър Пейн в гръцкия град Егио бе достатъчно, за да промени напълно неговия живот, пише гръцкото електронно издание iefimerida.gr.

През месец май тази година той посетил града, от който произхожда част от семейството му по покана на местната община. Заедно с майка си Пеги режисьорът присъствал на организирано в негова чест събитие. След това посетил магазина, който бил собственост на семейството му преди няколко десетки години и предоставил пресконференция.

Александър Пейн с кмета на Егио и гръцката актриса Мария Калимани

Сред публиката се намирало младо момиче, което привлякло вниманието на Пейн. Двамата много бързо се запознали, след като 27-годишната филоложка Мария Конту била изпратена от общината в Егио да придружи Александър Пейн по време на посещението му на различни археологически обекти в Атина. В хода на обиколката двамата открили, че помежду им освен симпатия е налична и химия.

Мария Конту по време на пресконференцията на Александър Пейн в Егио

В определен момент пътуването на режисьора приключило и той се завърнал в САЩ, но продължил да поддържа връзка с младата филоложка от Егио. Месец по-късно Мария Конту заминала за САЩ, очевидно за да се озове близо до мъжа, в който била влюбена.

Според изданието 54-годишният Александър и 27-годишната Мария вече са сключили граждански брак. Преди няколко часа тя променила статуса си в социалната мрежа Facebook на „омъжена”. Според източници през ноември двойката ще сключи и църковен брак в Егио.

За Александър Пейн този брак е втори. От 2003 до 2006 той беше женен за канадската актриса Сандра Оу, известна с ролята на д-р Кристина Янг в популярния сериал „Анатомията на Грей”.

Категории: Знаменитости Александър Пейн режисьор граждански брак Егио
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus