Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

Гъркини разграбиха маркови дрехи за 500 евро

06 Ноември 2015 / 16:11:19  GRReporter
1703 прочитания

От вчера женската част от населението на Земята изглежда живее в ритъма на световната марка Η&M, която през тази зима си сътрудничи с прочутата модна къща Balmain и заедно улучиха десятката.

Хиляди жени се наредиха на опашки пред магазините на известната в цял свят верига, чакайки с часове, за да изживеят своята мечта. Не липсваха и инциденти като скубане на коси и стъпкване. Подобни случаи имаше и в Гърция. В Истанбул жени бяха стъпкани жени за една дреха на Balmain. В Гърция на капиталовия контрол се извиха дълги опашки от жени, които отчаяно искаха да прибавят към колекцията си дреха на прочутата модна къща. От нещо малко за няколко евро, до нещо по-луксозно за 500 евро. И тук обаче не се размина без скубане на коси.

Опашки в Солун

Опашки в Атина

Магазините на известната верига отвориха врати два пъти. Във вторник бе организирано голямо парти в търговския обект на улица „Ерму” в центъра на Атина за VIP гости, като певци, телевизионни водещи и известни гъркини, поддържащи блогове, а в сряда дрехите бяха предложени на широката публика, при което се образуваха и огромните опашки, картини от които обикалят от вчера интернет.

И може в сряда да нямаше инциденти, като всички почитателки на модата чакаха търпеливо реда си на опашките, не така стояха обаче нещата във вторник.

Според вестник Espresso, по време на партито на ул. „Ерму” известни дами съблекли дори манекените на витрината! В рамките на два часа от рафтовете на магазина изчезнали всички супер скъпи комплекти от 400 до 500 евро от кожа, велур, пух, със златни копчета и подплънки, продукти на модната къща с подписа на Olivier Rousteing. 

Сред присъствалите звезди на гръцкия шоубизнес била и певицата Кети Гарби, която си харесала и се сдобила с една червена рокля издърпвайки я от ръцете на младо момиче с думите: «Остави роклята, скъпа. Тя е за подиума».

Стилистът на Елени Фуриера също направил всичко възможно, за да осигури рокля за гардероба на певицата. Зелена рокля си купила и стилната дама, известен фотограф Марина Вернику, а се говори, че Рои Апостолопулу, управляваща веригата хотели Theoxenia Palace, изкупила магазина.

Във всеки случай, вчера когато в магазините вече можеше да се влиза нормално, клиентките влизаха в специалните VIP помещения, когато им идваше редът и то на групи. Те можеха да останат във VIP помещенията само по 10 минути, като всеки клиент имаше право да купи само по две неща от всеки модел.

 

 

Категории:
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus