Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

Euro2day.gr все още няма опровержение от Бойко Борисов

20 Март 2015 / 15:03:49  GRReporter
821 прочитания

Публикацията на гръцкото електронно издание euro2day.gr, според която българският премиер е предупредил Гърция с ответни мерки в случай, че правителството в Атина наложи нов превантивен данък бе последвана от изявления на Бойко Борисов пред представители на българските медии в Брюксел.

Според техните репортажи той определил публикацията на гръцкото електронно икономическо издание като „абсолютна лъжа и пропаганда” и ги помолил да я опровергаят.

GRReporter.info се свърза с колегите от Euro2day.gr и практически ги информира за изявленията на българския премиер. Както главният редактор Панделис Арсенис, така и авторът на публикацията Александра Гици заявиха, че техният източник е достоверен и застават твърдо зад информацията си.

Те посочиха, че в редакцията не е получено официално опровержение от страна на българското правителство. „Все още не сме получили опровержение нито от официален източник от България, нито от посолството на страната в Атина”, каза Арсенис.

Той изрази готовността на медията да публикува официалния коментар на София за публикацията ако и когато получи такъв. 

Категории: Политика Бойко Борисов български премиер публикация Euro2day
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus