Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

Ема Стоун и Кейт Уинслет в новия филм на Георгиос Лантимос

26 Септември 2015 / 11:09:10  GRReporter
1114 прочитания

Макар че „Омарът” още не е тръгнал по кината, режисьорът му Георгиос Лантимос вече подготвя новия си филм. Изглежда, че той ще е големият му пробив при mainstream публиката. Не само заради сценария, но и заради главните герои.

Според престижния кино сайт Deadline, кастът на новия филм на Лантимос ще включва три известни актриси – Кейт Уинслет, Ема Стоун и Оливия Колман.

След „Кучешки зъб”, който докара любителите на киното по целия свят до делириум, прекрасният „Алпи” и наградения на фестивала в Кан „Омарът”, който привлече големи холивудски имена като Колин Фарел и Рейчъл Уайз, Георгиос Лантимос този път ще се занимава с нещо по-конвенционално.

Новият му филм ще се нарича „The Favorite” и ще е историческа драма. Сценарият е на Дебора Дейвис и Тони Макнамара. Действието се развива през 17 век. Оливия Колман ще играе кралица Ана, Кейт Уинслет ще е дукесата на Марлборо Сара, а Ема Стоун ще е Абигейл, далечна бедна роднина на Сара. Историята ще проследява различните политически машинации, които се развиват в кралския двор.

Това е доста тривиално в сравнение с нещата, които Лантимос до момента е правил. Но по всичко изглежда, че няма да е просто поредната историческа драма.

 

Категории: Георгиос Лантимос режисьор Ема Стоун Кейт Уинслет Оливия Колман драма The Favorite
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus