Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

ДНК на трети човек е открита в стаята, където е била убита малката Ани

10 Септември 2015 / 07:09:18  GRReporter
903 прочитания

Няколко месеца след трагичната история на 4-годишната Ани, която бе убита, а трупът й унищожен от собствения й баща, случаят придобива нова посока. От гръцката полиция вече са сигурни, че в убийството е участвал и още един човек, тъй като на местопрестъплението е открита ДНК на трета личност.
    Като основен заподозрян за убийството на детето властите арестуваха 27-годишния му баща Станислав Бакърджиев, който призна при разпитите, че е унищожил трупа на детето, но отказа да признае, че сам го е убил. Мъжът е настатен при изключителни мерки за сигурност в затвора на остров Корфу.
 

   Майката на момиченцето, 25-годишната Димитрина Борисова не е била в Гърция в деня на убийството. Но поради противоречията в показанията си и честата им смяна също предизвика подозренията на следователите и е в предварителния арест в женския затвор в град Тива.
    В случая е замесен и свидетелят Ники, или Назиф Ахмедов, който физически се намира в България и не се яви за разпит пред гръцките следователи. Според Ставрос Георгиу, адвокат на майката на детето, Ники може да бъде задължен да даде показания в Атина само, ако срещу него бъде повдигнато обвинение за углавно престъпление.

Категории: Ани Борисова убийство майката на Ани бащата-детеубиец затвора в Корфу арест гръцка полиция
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus