Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

Булчинска роля на гръцки дизайнер сред 15-те най-красиви в света

25 Септември 2015 / 09:09:14  GRReporter
1646 прочитания

Скромните булчински рокли бяха мода, която явно вече е отминала. Модните тенденции вече повеляват роклите да са „по-тежки” и обемни, украсени с луксозни дантели, перли, но и с дълги ръкави.

Популярният в булчинската мода сайт The Knot представи 15-те най-красиви булчински ролки с дълги ръкави. Някои са творби на световноизвестни дизайнери като Оскар де ла Рента и Каролина Херера, а други – на талантливи, но доста по-малко известни техни колеги.

Един от тях е гръцкият дизайнер Христос Костарелос (Christos Costarellos), който живее и работи в Атина.

Роклите на Христос Костарелос са уникални и с много свежа визия, която цели да изтъкне чара и характера на всяка жена, която избира да облече една от тях.

В предпоследната си колекция той използва полупрозрачен тюл, копринена органза и други ефирни материи като муселин и тюл на точки. Роклите са в неоромантичен стил с добавка на дискретни и елегантни традиционни елементи. Основната им особеност е движението.

Разгледайте някои роклите на Христос Костарелос в следващите снимки.

Категории: Мода булчински рокли с дълги ръкави гръцки дизайнер Христос Костарелос
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus