Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

Арест за двамата българи, изнасилили непълнолетно момиче инвалид

21 Януари 2016 / 15:01:16  GRReporter
744 прочитания

Районната следователка в областта Ласитио на остров Крит реши да остави в ареста двамата българи, обвинени в изнасилване на 17-годишно момиче инвалид. Както GRReporter вече писа, двамата мъже изнасилили момичето извън градчето Сития, област Ласитио, на остров Крит, а след това я изоставили безпомощна на пътя.
    Двамата българи на 27 и 34 години познавали от доста време 17-годишното момиче, тъй като работили в дома на семейството ѝ. Изглежда са я сметнали за идеалната жертва за престъпните си намерения, и миналия петък я принудили със сила да влезе в автомобила им, с който я откарали на пусто място извън града. След като задоволили нагона си, те я качили отново в колата и я изоставили на 2-ия км от пътя Сития-Иерапетра.
    Момичето успяло да се върне в Сития и отишло веднага в полицията, където съобщило за престъплението. В резултат започнало издирване на двамата българи. Извършителите били задържани малко по-късно, а изнасилването е потвърдено при извършения преглед от съдебен лекар.
    Отначало по време на разпита двамата българи отричали, че са изнасилили момичето и твърдели, че сексуалният контакт станал по взаимно съгласие. След това обаче се скарали и започнали взаимно да си прехвърлят вината.

Категории: българи изнасилване непълнолетно момиче инвалид разпит при следовател остров Крит арест област Ласитио
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus