Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

Българи изнасилили 18-годишно момиче инвалид

19 Януари 2016 / 12:01:34  GRReporter
1594 прочитания

Невиждана е жестокостта на двама млади българи, задоволили сексуалните си страсти с 18-годишно момиче инвалид, съобщава в свой материал protothema.gr. Двамата мъже изнасилили момичето извън градчето Сития, област Ласитио, на остров Крит, а след това я изоставили безпомощна на пътя.

Двамата българи на 27 и 34 години познавали от доста време 18-годишното момиче, тъй като работили в дома на семейството ѝ. Изглежда са я сметнали за идеалната жертва за престъпните си намерения, и миналия петък я принудили със сила да влезе в автомобила им, с който я откарали на пусто място извън града. След като задоволили нагона си, те я качили отново в колата и я изоставили на 2-ия км от пътя Сития-Иерапетра.

Момичето успяло да се върне в Сития и отишло веднага в полицията, където съобщило за престъплението. В резултат започнало издирване на двамата българи. Извършителите били задържани малко по-късно, а изнасилването е потвърдено при извършения преглед от съдебен лекар. По тази причина прокурорът на Съда в Ласитио е повдигнал обвинения за сексуалното посегателство срещу 18-годишното момиче, и е разпоредил задържането на двамата извършители, докато се явят пред следовател.

 

 

Категории: изнасилване българи остров Крит задържани прокуратура обвинения
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus