Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

Архив - Септ. 5, 2010

Гърците все по-рядко залагат на късмета си

05 Септември 2010 / 20:09:19  
Противно на очакванията, че кризата и цялостната финансова стагнация ще накара обикновения грък да си опита късмета, за да се измъкне от натрупаните задължения към банки и кредитори, проучването показа сериозен спад към игрите на късмета.


Левицата се обединява за превземане на Атина

05 Септември 2010 / 17:09:49  
Георгиос Каминис е кандидатурата на ПАСОК за кмет на Атина. Той бе предложен от лидера на лявата фракция на Демократичната левица Спирос Кувелис, който определи неговта кандидатура като важна първа стъпка в предизборната борба.


Каломира ще се облече като принцеса на сватбата си в края на септември

05 Септември 2010 / 14:09:31  
Нито църквата, нито мястото на сватбеното пиршество не са случайни. Освен това Каломира се заканва, че на сватбата ще се леят тонове гръцка музика и... вкусна храна, от която гостите ще си оближат пръстите.


Athens Hip Hop Festival събра стотици младежи на "улично парти"

05 Септември 2010 / 14:09:13  
Фестивалът е станал традиция, която в началото на есента събира стотици млади хора в Атина, фенове на хип-хоп ритмите, които силно желаят да споделят на глас мисли, музика, ритъм и емоции пред публика и пред себе си


(Поне) Три причини, за да не се слеят Alpha Bank и Eurobank

05 Септември 2010 / 08:09:13  
Кой да поеме мениджмънта на новия финансов колос, как той да се издължи на гръцката държава и най-вече как той ще си осигури ликвидност са трите препъни-камъчета по пътя на най-голямото банково обединение в Гърция през последните десетилетия