Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

Архив - Септ. 17, 2010

Красивата водеща на Top Chief ще вдига температурите зимата

17 Септември 2010 / 22:09:45  
Тази година на вълните на тенджерите, тиганите и опасните вкусотии минава и красивата Надя Буле. Макар и информацията още да не е потвърдена от ANT1, по всичко личи, че безкрайните проби и търсения на „точния човек” за предаването Top Chief свършват именно на русата чаровница


Abu Dhabi Mar се сдоби с корабостроителницата Скараманга

17 Септември 2010 / 17:09:21  
В началото на месеца стана ясно, че Европейската комисия разреши съюзяването на Abu Dhabi Mar и ThyssenKrupp Marine Systems, две седмици по-късно гръцката корабостроителница намери новия си собственик в лицето на компанията от Саудитска Арабия.


GRR HOT 15: Спомени по лятото с Last Summer на Nicko

17 Септември 2010 / 16:09:18  
Привет, музикални любимци. Както винаги в петък се срещаме, за да споделим заедно удоволствието и мелодиите, които ни предлага GRR HOT 15. Тази седмица класацията ни е по септемврийски слънчева и шарена и напоена с много позитивни песни.


Тройката проверява Хрисохоидис в новата му роля

17 Септември 2010 / 15:09:52  
Борба със скъпотията и повишаването на конкурентостта са новите задачи на познатия ни министър, който преди десет дни остави зад себе си Министерството на защита на гражданите и се захвана с икономическото развитие на Гърция.


Надявам се киното да е едно от последните неща, които кризата ще засегне

17 Септември 2010 / 14:09:50  
За кинопредпочитанията на гърците, за ситуацията на седмото изкуство в страната и за това какво означава да си дистрибутор на качествени арт-филми днес, разказва Зинос Панайотидис, директор на Rosebud. Именно благодарение на Rosebud качествени филми от европейски фестивали стигат до екраните на гръцките кина, а в последствие и до душите на гръцката публика.


Шок! Баскетболният отбор на Маруси без играчи, без треньор и извън Евролигата!

17 Септември 2010 / 13:09:39  
След миналогодишните успехи на европейския паркет лош обрат на нещата принуди Евролигата да предприеме сериозни мерки и.... да отнеме лиценза на отбора за участие в квалификационните кръгове на надпреварата. От Евролигата се пристъпили към предприемане на това неприятно решение след като Маруси не е изпратил документите си, необходими за участие.


"Големият влаков обир!"

17 Септември 2010 / 12:09:03  
Според експертите на „тройката”, ОСЕ трябва да печели от имотите си 500 млн. евро годишно!