Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

Великденски веселия със жертви

21 Април 2014 / 11:04:26  GRReporter
779 прочитания

25-годишен мъж загина, прострелян от куршум и още един мъж на 23 години е ранен в окото на великденско празненство, което се превърна в трагедия  в Мириокефала на остров Крит.

Все още остават неизяснени точните обстоятелства на трагичната случка. Не е ясно дали става въпрос за нещастен случай или за междуличностен конфликт между двамата младежи. Полицията разследва случая, засилено е полицейското присъствие в района, за да се избегната по-нататъшни сблъсъци. 

Двамата мъже са закарани с линейка в болницата в Ретимно. Там е потвърдена смъртта на единия, а както съобщава Creteplus, състоянието на другия не предизвиква безпокойство.

Междувременно, американката, която беше тежко ранена от фойерверки на остров Санторини в нощта на Възкресение се бори за живота си., Още шест души бяха ранени от избухването на саморъчно направени фойерверки.Жената е оперирана вчера в областта на корема и е в реанимация.

Заради тази случка днес в съда остров Наксос ще бъдат доведени двама гърци, на възраст съответно 34 и 23 години, арестувани за предизвикване на сериозни телесни повреди от взрив и нарушаване на закона за оръжията.

Освен американката, ранени са още трима американци, две жени на възраст 51 и 53 години, и мъж на 55 години, както и един 50-годишен грък. По-леко са ранени 23-годишен грък, както и 24-годишен мъж и 27-годишна жена от Кипър.

Категории: Великден произшествия стрелба взрив Крит Санторини
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus