Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

Ваканция във вилите на известните

03 Август 2014 / 13:08:52  GRReporter
1230 прочитания

Внучката на почетния председател на Нова Демокрация Константинос Мицотакис се насочва към туризма, следвайки стъпките на други известни личности. Алексия Бакояни, дъщеря на бившия външен министър Дора Бакояни, експлоатира луксозната си вила, придобита съвместно с бившия й съпруг, на кикладския остров Кеа и си е осигурила лиценз за хотелска единица.

Както става ясно от официален документ на Гръцката туристическа организация, онези, които изберат хотел на госпожа Бакояни за да прекарат лятната си ваканция, ще имат възможност да живеят в една от 16-те напълно обзаведени стаи, както и да се наслаждават на басейна с гледка към красотите на острова. Къщата разполага с огромен басейн.

Земният рай на остров Серифос

Пътят за отдаване на вилите под наем беше отворен преди доста време от бившия министър на финансите Георгиос Папаконстантину, който остави настрана притесненията си от Специалния съд за списъка Лагард и сложи широка усмивка да посрещне ... клиенти с пълни портфейли.

Касае се за впечатляваща вила, която се оказа в епицентъра на политическите сблъсъци заради информациите, че бившият министър е декларирал басейна, който се намира до сградата като резервоар за събиране на дъждовна вода.

Каменната вила на бившия министър, която разполага с частен път, се намира в района Рамос, на около 5 км от пристанището на Серифос. Стойността й според познавачи на пазара на недвижими имоти, надминава 1 милион евро.

Вила Рагусис на остров Парос

Всеки желаещ турист може да наеме срещу 2000 евро на ден впечатляващата „Вила Рагусис” на остров Парос.

Нейният собственик е бившият министър от ПАСОК Янис Рагусис, който има бизнес в Костос на острова, рекламирайки вилата си с официалното й име Villa Fullmoon на сайта Booking.com.

Какво пише booking.com

С балкон с гледка към плажовете на Парос, вила Villa Fullmoon се намира на върха на хълма Науса, в имот с площ 32 декара. Предлага външен басейн, градина, барбекю и пещ на дърва.

С кикладска архитектура, в бял цвят и с красиви меаморни подове, вилата разполага с климатици и безплатен безжичен интернет. Дневната разполага с телевизор с плосък екран и канапета. Кухнята разполага с микровълнова фурна и всичко останало...

И Алкеос е хотелиер

Певецът Георгиос Алкеос експлоатира хотела си на остров Милос, който се състои от 10 луксозни студиа. Разположението му е особено впечатляващо, защото предлага гледки както към морето, така и към планината. Певецът е построил на същото място и мезонет за себе си, от който има забележителна гледка. Теренът, където е построен хотелът е наследен от баба му.

 

Категории: вили ваканция известни личности Алексия Бакояни Георгиос Алкеос Георгиос Папаконстантину Янис Рагусис
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus