Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

Украинецът си призна за убийството на българката

12 Август 2014 / 13:08:30  GRReporter
1538 прочитания

28-годишният украинец признал пред солунското следствие, че е убил 34-годишната Павлина Ангелова, пише днес гръцкото издание „Етнос”. В показанията си, които шокирали разследващите той разказал, че бил клиент на жертвата, от която поискал еротична програма, включваща и насилие.

Според изтеклата от следствието информация това било първото му посещение при жената. Както разказал, по време на сеанса ситуацията излязла извън контрол. Украинецът заявил пред следователя, че тогава той казал на жената да спре, но тя не го послушала. Вследствие на това той я нападнал с кухненски нож и я убил.

В опит да оправдае действията си 28-годишният мъж посочил, че се намирал в състояние на отбрана. Думите му обаче не убедили нито следователя, нито прокурора, които постановили, че той трябва да бъде изпратен в предварителния арест.

Украинецът се намирал в Гърция от 2008 и работел като техническо лице в театър и сервитьор.

Както GRReporter информира вчера убийството е било извършено в квартирата на 34-годишната българка, където тя приемала клиенти с предпочитания към садомазохистични игри. Едната от стаите в апартамента била оборудвана, за да бъде използвана за предоставянето на този вид сексуални услуги. 

Категории: Криминална хроника убийство българка украинец показания предварителен арест
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus