Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

Три жертви на пожари в Пирея, Аспропиргос и Комотини

06 Декември 2013 / 10:12:19  GRReporter
1030 прочитания

Трима души загинаха при три различни пожари в хотел в Пирея, частна къща в Аспропиргос и в склад на Агенцията за набиране на работна ръка в Комотини.
    62-годишен мъж загина от пламъците, които избухнали в помещение на покрива на хотел в Пирея, в района на Кастеа. Причините за пожара, който избухнал около 4,30 тази сутрин се изясняват. В погасяването му са взели участие три противопожарни коли и 9 огнеборци.
    86-годишна жена е загинала по време на пожар в частна къща на улица “Агиу Димитриу” в атинското предградие Аспропиргос. Тя живеела сама в малката къща, която била едва 25 квадратни метра. Съседи и работещи наоколо повикали пожарникарите като видяли пламъците. Трупът на жената бе открит тази сутрин от противопожарната служба, която е изпратила на мястото на огненото бедствие 2 коли и 8 пожарникари.
    Огнена трагедия имаше и в Комотини, северна Гърция, където 54-годишен мъж загина при пожар в склад на Агенцията за набиране на работна ръка. Пламъците избухнали в помпената станция на склада около 5 часа сутринта. Жертвата, който е бил служител на Агенцията е намерен мъртъв извън помпената станция. Приините за смъртта се разследват от районния следовател и полицейското управление в града.

През последните дни зачестиха пожарите в затворени помещения. През уикенда трагично загина 13-годишно момиче в Солун, а преди два дни баба и внуче по чудо бяха спасени от пламъците в горящия им дом.

 

Категории: пожари жертви противопожарна служба хотел в Пирея Аспропиргос склад в КомотиниКриминална хроника
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus