Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

Това е педиатърът-педофил

04 Май 2014 / 09:05:13  GRReporter
1446 прочитания

След нареждане на районние прокурор в Йоанина гръцката полиция разпространи личните данни на педиатъра-педофил, който преди няколко дни бе арестуван в град Йоанина в лекарския си кабинет и пред очите на пациентите си. Това е 47-годишният българин Светлозар Захариев, срещу когото е образувано наказателно преследване за разпространение и притежаване на порнографски материали в интернет и за заснемането на непълнолетни.  
    Това е първият случай на задържане на педиатър за порнография в Гърция. Директорът на Службата за борба с електронните престъпления  Манолис Сфакианакис призна, че полицаите са били изумени от изключително шокиращите порнографски материали, които са били открити в Светлозар Захариев. Все още не е ясно дали извратеният лекар само е заснемал малките си пациенти. Полицията се опитва да докаже дали той не е посягал върху децата по време на прегледа.
    Полицията разпространи телефона 11012, както и електронните пощи 11012@hellenicpolice.gr и ccu@cybercrimeunit.gov.gr  като открити линии за връзка. Приканват се всички, които могат да допринесат за разкриването на истината, да се свържат с органите на властта, като анонимността им е гарантирана. Всички родители или настойници на пациентите на Светлозар Захариев също могат да установят контакт с експертите за помощ и съвет.

 

Категории: педиатър-педофил арестуван в Йоанина Светлозар Захариев Служба за борба с електронните престъпления
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus