Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

Сгоди се синът на бившия премиер Георгиос Папандреу

19 Януари 2014 / 11:01:04  GRReporter
1958 прочитания

Връзките на семейство Папандреу с Крит ще станат още по-тесни. Едно 28-годишно момиче от острова открадна сърцето на сина Георгиос Папандреу, който отива на Крит, за да уреди подробностите по годежа, който е планиран за 25 януари.

Младият Андреас Папандреу има връзка с 28-годишната Полина Патрамани от Херсонисос, окръг Ираклио. Двамата се запознават чрез общи приятели през май 2010. Връзката им  стана официална след около година и половина, през миналия октомври. Двойката информира за отношенията си семейства и приятели, а Полина публикува във Фейсбук тяхна снимка- прегърнати на фона на осветения Акропол.

Следващата крачка

Официално връзката им започва на 3 октомври 2013. Скоро се уверяват, че имат повече общи неща, отколкото са си представяли и решават да направят следващата крачка.

В района на Херсонис, както и се очакваше, връзката на Андреас Папандреу  с хубавата Полина е най-обсъжданата тема.

Кметът на Херсонис Захариас Доксастакис, който е семеен приятел на момичето, потвърди информацията за годеж идната събота. „Тук всички са развълнувани за годежа. Всички изпращаме най-топлите си пожелания на двойката” каза той за вестник Етнос.

Критските мадинади

Много жители на острова смятат за чест факта, че една тяхна съгражданка е откраднала сърцето на сина на бившия министър-председател, и посвещават на двойката мадинади (традиционни критски народни песни),з а да им пожелаят всичко най-хубаво в бъдеще.

Празничният годежен обяд ще е в таверна в Херсонисос в тесен семеен и приятелски кръг. Двойката е уредила всичко и предпочита да е без много шум. Двете семейства са ограничили числото на поканените на 30.

Андреас Папандреу  е син на бившия премиер от първия му брак с Ева Георгиу. Дипломира се от Американския колеж и след това следва финанси в Бостън и социология в Швеция. Следва също така международни отношения в университета в Кент и прави магистърска програма в Средиземноморския аграрен институт в Ханя..

Полина Патрамани е волейболистка, работи от 2005 в хотел от веригата Aldemar Hotels & Spa в Анисарас, Херсонисо. Състезавала се е за отбора Ники от Амаруси, за Херсонисос и за ГАС Месара.

 

Категории: Георгиос Папандреу бивш премиер Андреас Папандреу годеж Полина Патрамани
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus