Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

Санторини, узо и романтичен залез събраха български финансист и холивудска актриса

25 Август 2011 / 19:08:19  GRReporter
6434 прочитания

Санторини омагьоса с романтичната си красота още една двойка. Звездата от колежанската комедия Американски пай Тара Рийд се омъжи неочаквано за гаджето си, финансистът от български произход Захари Кехайов. Захари или Зак, както е популярен на запад работи като финансист в клона на Deloitte Consulting във Вашингтон. Тя се запознава с българското момче по време на парти в Монако преди година. Тогава все още има връзка с друг мъж, но след като се разделя с него, отново попада на чаровния Кехайов. Двамата започват сладък романс и до скоро не е имало намерение да задълбочават нещата.

Още в първите дни на лятната отпуска саноринския бриз и гръцкото узо явно са изиграли решаваща роля за развитието на връзката на Тара и Зак и тя пуска съобщение по Туитер „Гърция – няма заместител”, следва „Сгоди се”, а малко по-късно пише в статуса си на страницата от социалната мрежа „Гърция, женена … Благодаря на всички за подкрепата, обичам ви!”  . Според нейните думи той и предложил спонтанно брак и тя решила, че не намира нито една причина защо да не каже „Да”.

Следва излияния колко прекрасно е всичко, а познати и приятели на холивудската персона започват да се чудят какво става в Гърция. Светските издания веднага търсят връзка с последното популярно гадже на Тара, който по някакво съвпадение също е финансист, но от Дания – Майкъл Лилелунд (Michael Lillelund). За него е пълна изненада, защо медиите търсят информация от него, при положение, че той не само не е виждал игривата Тара от февруари, но даже е в нова връзка и прави бронзов тен в Хамтънс, Ню Йорк.

Тара Рийд започва обещаваща кариера като дете звезда и апотеоза на известността й достига с ролята на Вики в комадията Американски пай. Подобно на много други деца-звезди тя от рано попада в центъра на холивудския живот и често е забелязвана на партита с Парис Хилтон, Линдзи Логан и други златни парти-момичета. Кариерата й обаче се спуска по наклона на безславието и почти всички филми, в които е участвала след 2005 година никога не виждат голям екран, а веднага излизат на видео и DVD.

През 2010 година Тара Рийд бе на косъм да се ожени за предприемача в областта на високите технологии Майкъл Аксман (Michael Axtmann), но седмици преди голямото събитие тя се отказва да сложи халка на пръста. Зашеметяващата красота на Санторини трябва да е взела съвсем акъла на двамата младежи и съчетанието от гръцкия дух, естествената красота на вулканичния остров и гледката на неповторимия залез са се оказали нужния катализатор Тара да се задоми.  

Въпрос на време е да видим колко ще издържи тази връзка, но никой не залага големи надежди, като се вземе предвид, че след по-малко от седмица след венчавката Тара влезе в къщата на британското издание на Celebrity Big Brother. Там ще прекара известно време, а Дейли майл предаде, че тя вече започнала да плаче и да търси кучетоси, което според нейните думи я е научило какво е любов. За нашия Захари за сега нито дума.

Категории: ЛичностиОстрови Санторини Зак Кехайов Тара Рийд свадба Биг Брадър узо залез
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus