Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

Полицията залови потенциалния самоубиец в Солун

24 Януари 2014 / 13:01:51  GRReporter
860 прочитания

Без инциденти завърши трилърът с младия мъж, който в 09:00 тази сутрин се появи пред Бялата кула в Солун и заплаши да се замоубие. Мъжът заяви, че носи в джоба си ръчна граната и възнамерява да се самовзриви.

Инцидентът приключи малко преди 13:00. Мъжът бе обграден от около 10 полицаи и специализирани за провеждане на преговори в подобни ситуации оперативни работници.

След проведената проверка се оказа, че той не е носел в себе си нито ръчна граната, нито какъвто и да е друг предмет. Без да се противопостави на органите на реда, младежът бе арестуван и откаран в полицейския участък в района на Бялата кула.

До момента мотивите за постъпката му остават неизвестни. Солунски медии припомнят, че в миналото младежът е бил лекуван в психиатрична болница. 

Категории: Криминална хроника ръчна граната Солун Бялата кула полиция
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus