Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

live Млад мъж заплашва да се самоубие пред Бялата кула в Солун

24 Януари 2014 / 09:01:21  GRReporter
1379 прочитания

30-годишен мъж заплашва да се самовзриви пред Бялата кула в Солун. Той твърди, че има ръчна граната в джоба си и заплашва да се самовзриви. Полицията е на мястото на инцидента и се опитва да говори с мъжа.  До момента няма информация какви са причините за действията му.

    От полицията в Солун съобщиха, че оперативен работник се е приближил съвсем близо до 30-годишния мъж, който е поискал цигара. Мъжът в миналото е лекуван в психиатрична клиника. Все още не може да обясни ясно защо иска да се самоубие, но споменал, че “иска да изчисти името си”.

Движението на автомобилите по Крайбрежния булевард се извършва нормално. Полицията ограничава движението на пешеходци около Бялата кула. На мястото на инцидента има и линейки.

 

 

Категории: Солун Бяла кула полиция заплаха да се самовзриви ръчна граната Криминална хроника
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus