Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

live Петима българи арестувани за трафик с бебета

17 Януари 2014 / 12:01:51  Анастасия Балездрова
1061 прочитания

До момента по случая са били заловени седем души. Според първите непотвърдени официално данни става дума за петима българи и двама гърци, единият от които е адвокат.

Според източници на GRReporter седемте души са били заловени тази сутрин в опита им да продадат дете на полицаи. В публикация на вестник Етнос се посочва, че детето е момченце на 10 месеца.

Полицейската акция се провежда на цялата територия на област Магнисия, която граничи с региона на Фарсала, където през октомври миналата година бе намерена в ромски катун малката руса Мария. Болницата в Ламия, където е била родена Мария се намира на разстояние от 100 километра от Волос.  

В операцията участват полицаи от местните участъци и спецчасти на гръцката полиция от Атина. Акцията продължава, като до момента не е налична никаква официална информация във връзка с хода на действията. Според източници на GRReporter официални изявления по случая не се очакват до края на деня.

Очаквайте подробности.

Категории: Криминална хроника полицейска акция трафик с бебета арестувани българи адвокат
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus