Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

Освободиха двама от арестуваните в Трикала българи

26 Септември 2014 / 13:09:41  GRReporter
904 прочитания

След продължилото даване на показания пред следователя в Трикала двама от арестуваните за участие в престъпен канал за трафик с бебета бяха оставени в предварителния арест, а останалите – освободени.

Според местния информационен сайт trikalavoice.gr на 45-годишният българин, който се смята за ръководител на групата и 45-годишната гъркиня, която е вероятният посредник между “продавачите и “купувачите” е наложена мярка за предварителен арест.

29-годишната майка на бебето, 33-годишният българин и служителят на “Бърза помощ” в Трикала са били освободени, след като са им били наложени забрана да напускат страната и задължение да се явяват в местния полицейски участък. В публикацията се посочва, че 33-годишният мъж е съпруг на жената, без да е ясно дали е и баща на детето.

Съдебните власти освободиха също 49-годишната адвокатка и 48-годишния нотариус срещу гаранция от 20 000 евро и забрана да напускат страната.

Категории: Криминална хроника Трикала трафик с бебета българи предварителен арест
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus