Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

Още един терорист напусна затвора, настанен е в болница

07 Януари 2014 / 13:01:14  GRReporter
943 прочитания

Под драконовски мерки за сигурност осъденият за участие в терористичната организация “17 ноември” Савас Ксирос бе изведен от атинския затвор Коридалос и бе настанен за изследвания в Университетската болница в град Лариса. Няколко часа, след като брат му Христодулос не се яви в полицейския участък в Каликратия на Халкидическия полуостров, тричленен съд в Пирея реши да прекъсне за 30 дни присъдата му поради влошено здраве. На осъдения трябва да бъдат направени множество изследвания и той ще остане в болницата докато те бъдат завършени.

 Директорът на болницата Танасис Мициос съобщи пред Атинската осведомителна агенция, че Савас Ксирос е настанен в специално оборудвана за него стая в онкологичното отделение на болницата. Полицейската му охрана е подсилена, поради странното съвпадение с “изчезването” на брат му.

Категории: Савас Ксирос Христодулос Ксирос 17 ноември терористична организация затвора Коридалос университетската болница в Лариса
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus