Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

"Обичам те, Атина", призна Лейди Гага, увита в гръцкия флаг

20 Септември 2014 / 12:09:04  GRReporter
1652 прочитания

„Обичам ви...целувки” По този начин и на гръцки Лейди Гага се сбогува малко след 11 вечерта в петък с хилядите си почитатели, които бяха дошли на Олимпийския стадион в Атина, за да гледат фантасмагоричното й шоу.

За около 2 часа атиняни (и не само) гледаха точно това, което им бяха обещали: ексцентрично и предизвикателно представление с много цветове, танци, перуки и светлини.

Лейди Гага, изпълнителката, която накара част от Гърция да танцува в ритъма й още от сряда вечерта, изнесе спектакъл, който ще помнят всички зрители на стадиона, а освен шоуто, тя говори на гръцки и се появи, обвита с гръцко знаме.

Тя каза на гръцките, че е горда с тяхната родина, и извика на микрофона „След като Акрополът и Партенонът са оцелели, и вие можете”. Поп звездата изпълни всичките си популярни хитове и не остави никого недоволен.

Единственият минус на концерта беше, че Олимпийският стадион не се напълни за най-голямото събитие на лятото.

Микроскопичната Лейди Гага се качи на сцената малко след 9 вечерта и шоуто продължи почти два часа.

Обиколка из Атина с тиара

Партито започна от следобед, когато ексцентричната поп звезда излезе от хотел „Великобритания”, облечена в бяло и украсена с голяма тиара, снимайки се, и след това качи снимките в Инстаграм.

Множество известни лица от рано на стадиона

Освен хилядите почитатели, на стадиона дойдоха и много известни лица, за да гледат концерта отблизо. Между тях бяха министърът на туризма Олга Кефалояни, както и много певци, артисти, водещи и други телевизионни личности.

Хиляди почитатели я следваха навсякъде-паника на стадиона

Междувременно още от сряда, когато дивата на попа пристигна в Атина, хиляди фенове прекараха часове пред хотел „Великобритания”, за да бъдат по-близо до идола си.

Повечето от тях отидоха и на стадиона, а много  от почитателите се облякоха ексцентрично, като облеклото им съответстваше на шизофреничния стил на певицата.

Социалните мрежи се напълниха със снимки на почитатели на Лейди Гага с ексцентрични тоалети.

Категории: Лейди Гага концерт Атина Олимпийски стадион
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus