Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

Най-красивите дизайнерски хотели в Гърция

01 Декември 2012 / 14:12:02  GRReporter
3267 прочитания

1. Хотел Fresh (Атина)


Всеки град, крие един малък диамант. В шумния център на гръцката столица Fresh Hotel ( www.freshhotel.gr ) представлява едно спокойно изключение и предлага на туристите, които избират да отседнат там, свежест и цветна прегръдка. Която и от 133те стаи да изберете, ще можете да се насладите на уникалния им стил, на минимализма и на подчертаните им  «in design» елементи. Апартаментите и луксозните стаи са в едноцветен свръх съвременен стил. На терасата на хотела посетителите могат да плуват в басейна, да се насладят на атинското слънце в шезлонгите  и да помечтаят на фона на залеза с един коктейл.

 

2. Хотел Semiramis (Атина)


Хотел Semiramis ( www.yeshotels.gr/category/hotels/semiramis ) е първият от веригата «Yes». Това е хотел, който казва „да” на лукса, на уникалността в обслужването и на съвременния дизайн. Той е творение на Дакис Йоану и на дизайнера със световна известност  Карим Рашид, които са имали абсолютната свобода при създаването на дизайна.  И резултатът носи ясно подписа на Карим със своите живи цветове и любопитните криволинейни форми и елементи. Младежки стил и усещане, подчертани цветове и ентусиазирана атмосфера –това са основните характеристики на хотел Semiramis, който ще накара и вас да кажете „да” на лукса и изискания дизайн

 

3. Хотел The Met (Солун)


Хотел «The Met» ( www.themethotel.gr ) се намира в сърцето на Солун, близо до площад Аристотел и до църквата „Свети Димитър”. Той е едно «in design» бижу на втората столица и обещава да разглези посетителите, които го изберат. Чистите линии в обзавеждането и минималистичната декорация са основните му елементи. Господстващите цветове са бяло, черно и гри, което придава на пространството строгост и лукс без преувеличение, и този петзвезден хотел се превърна в централна точка на Солун.

 

4. Хотел Nafs (Нафпактос)


Хотел Nafs ( www.nafshotel.gr ) се намира в Нафпактос, на един от най-хубавите плажове в района- Псани. Гледката от всяка стая е повече от вълшебна и показва Коринтския залив, който се разстила пред очите на посетителя, Венецианското пристанище, което доминира и висящия мост Рио-Андирио, който осветява вечерите. Високото качество на обслужването, минималната декорация с подчертаване на модерните линии и на любопитните детайли, създават една домашна атмосфера и едновременно с това –едно пространство на лукса.

 

5. Хотел Chromata Up Style (Санторини)


Петзвездният хотел Chromata Up-Style Hotel ( www.chromata-santorini.com ) е построен в Калдера в Санторини, на едно от най-впечатляващите места в света. Разполага с 22 стаи и декорацията е изчистена, с бели мебели и цветни детайли, което създава топла и домашна атмосфера. Модерен дизайн и уникално обслужване- това са основните характеристики на хотела. Туристите могат да се опитат уникални вкусове в гурме ресторанта, да се отпуснат в хамама и джакузито и да се насладят на прекрасната гледка на Калдера и на вулкана от стаята си.

 

Категории: дизайн хотели Semiramis The Met Nafs Chromata Up Style Fresh
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus