Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

Лайфстайлът на изборните урни

16 Март 2014 / 15:03:05  GRReporter
1181 прочитания

С политически пейзаж, който е фрагментиран,  и партийни щабове, които трескаво се опитват да привлекат ярки и неопетнени кандидати в листите, известни певци, водещи, мениджъри, модели и много други ... се готвят да се хвърлят в битката на местните избори.

Някои показаха, че са имали ... пътеводна звезда в професионалната си кариера. Остава да се види дали тя ще ги придружава по време на политическата им кариера.

Всеки ден различни имена се добавят към евентуалните участници в местните избори. Между тях Илиас Псинакис, Нони Дуния Стелиос Дионисиу и Исавела Дара.

The Marathon Man

Една от популярните личности който ще опита силите си на изборите е известния мениджър Илиас Псинакис.

Псинакис неотдавна обяви кандидатурата си за кмет на община Маратон и има амбицията да допринесе за развитието на района и както твърди смята за предизвикателство поемането на кметството.

Той казва, че жителите на Маратон, където живее последните 18 години, го наричат”The Marathon Man” и ги кани да участват в неговата визия за общината.

„С практичен и иновационен дух с прозрачно управление и фантазия, със знанието и опита-моя и на сътрудниците ми, но главно с участието на съгражданите ни,  и с един оптимистичен план, който ще обедини всички жители на района, както и многото  и силни наши съюзници, които имаме в Гърция и в чужбина, можем да променим днешния образ. Единственото, което бих искал да ви поискам, е вашето участие и помощ” заяви той в обръщението си.

Знаменитостите на Виронас

Успоредно с това, много са популярните личности, които избраха да излязат на пистата на политиката с движението на Панайотис Консулас „Виронас- чист избор”.

Между тях е певецът Стелиос Дионисиу и бившият модел Исабела Дара.

От телевизионното студио - на стола на кмета

Много години той казваше новините през уикенда по канала АНТ1, а сега се стреми към стола на кмета на община Лутраки-Перахора-Агиес Теодорес.

Става въпрос за журналиста и водещ Димитрис Стамос, който преминава от новините към решаването на проблемите на местното самоуправление.

Както каза Стамос, той се занимава вече с местно самоуправление, не е слязъл сега от небето, а е общински съветник и секретар.

ЛеПа-за кмет

Кансисатурата си на местните избори издигна и популярният певец Лефтерис Пантазис. Певецът заяви, че иска да е независим, с единствената помощ- неговото име.
ЛеПа се кандидатира за кметството на Община Вари-Вула-Вулиагмени бе =з да е включен в някоя партия.

Мелети и Дуния- на... пристанището

Според информациите кандидат за общински съветник ще е телевизионната водеща Елеонора Мелети която се е обадила на кмета на Пирея и му е съобщила, че е готова за битка.

Друго обаждаен е получил кметът от бившия модел Нони Дуния която също е заявила, че е готова за „битката за Пирея”.

Остава да видим дали информациите са верни...

 

Категории: местни избори популярни личности кандидати
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus