Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

Джулия Робъртс никога няма да забрави ваканцията си на остров Крит

17 Октомври 2010 / 16:10:33  GRReporter
4471 прочитания

Красивата жена Джулия Робъртс си призна, че преди да се снима в ролята на Елизабет Гилбърт от бестселъра Eat Pray Love, който в момента тече по екраните, е била невероятна фенка на книгата и е носела по два екземпляра в чантата си.

„Отивах на обед с някоя приятелка и й давах единия.На следващия ден има работна среща, давах още един на някоя жена, която ми се струваше, че търси да открие себе си. Защото това прави самата Елизабет – търси себе си. И това е много в важно в един такъв период, когато повечето жени – но и мъже, съвсем са се дезориентирали и правят това, което мислят, че им е мисията в живота като роботи” казва красивата г-жа Робъртс в интервю за гръцкото списание Downtown.

Самата тя казва, че не й е минавало през ума да стига до крайности като своята героиня и че ако се сравнява с нея си е направо „страхливка”. Но пък щастието е дошло при Джулия и тя в момента се грижи за трите си деца и се радва на успешната си кариера, заявявайки без съмнение, че майчинството е най-прекрасното нещо, което й се е случвало. „Няма нищо по-съживително от това да се събуждаш сутринта и да чуеш детето ти да ти казва: „Толкова си хубава, мамо!” Това е все едно да правиш масаж, терапия с морски соли и ботокс в един и същи ден. Децата ми оправят настроението. Много пъти може да се чувствам изморена, защото не е лесно да отглеждаш три деца, но не мога да опиша с думи радостта, която ми дават” заявява щастливата майка Джули. Тя смело казва, че отговорът й на някои нападки по повод на това, че се е загубила от киното за известно време, е: „Ами да, по дяволите, хората могат да спят спокойни и без да гледат Джулия Робъртс да сменя осем рокли в продължение на половин час. Децата ми обаче никога няма пак да са малки и аз искам да съм там във всеки един момент, за всяко тяхно сърдене и за всяка тяхна усмивка”. Въпреки това хубавата жена си признава, че й е било доста трудно да снима филма Duplicity, тъй като по това време малкият й син Хенри е бил едва на няколко месеца.

„Много бих искала децата ми да израснат на място с красива природа и с такава велика история” казва Джулия Робъртс за Гърция, тъй като самата тя не веднъж е посещавала страната и не крие, че никога нм ада забрави ваканцията си на остров Крит и на Патмос. За нея усещането в Гърция се е сравнявало на това, когатое била в Индия. „В пещерата на Апокалипсиса се почувствах все е дно се намирам в друго измерение – това, което почувствах и в Индия. Ако едно място ти донася такава духовна интензивност като ти дава в същото време успокоение, си струва да живееш на това място, дори да не е това, което по традиция наричаме „родина”.

 

Категории: Общество клюки Джулия Робъртс Крит деца Eat Pray Love
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus