Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

Джон Варватос с нов модел за Converse

28 Март 2012 / 16:03:22  GRReporter
3724 прочитания

След 10-годишна пауза известният американски дизайнер от гръцки произход Джон Варватос и световният лидер в модата за спортни обувки Converse отново работят заедно. Очаквано резултатът са великолепни летни кецове. Плат в цвят на изпепелени въглища, комбиниран със черна кожа и връзки, които са цветен акцент-допълнение към платнената обувка. И всичко е в идеално съзвучие със снежнобялата подметка и с емблематичния надпис на петата All-Star. Изящният стил на кецовете променя предназначението им от чисто спортен аксесоар в alltime classic обувки с подчертано vintage стил.  
    Джон Варватос е роден в Бостън, но семейството му произхожда от гръцкия остров Кефалоня. Освен за Converse е работил и за модните къщи Calvin Klein и Ralph Lauren, където основава и развива марката Polo Jeans Company. През 2000 година основава своя собствена дизайнерска къща за висок стил мъжка мода. Днес с марката му могат да се видят колани, чанти, очила, часовници, луксозна козметика и парфюми, включително и един дамски.
    Джон Варватос обяснява интересът си към модатат с детското си влечение към рок-енд-рола. Музиката е и централната тема на благотворителната кампания на дизайнера Save the Music Foundation, чиято цел е да въведе инструменталната музика в образователната програма на американските училища.

Категории: Джон Варватос Converse All-Star мъжка мода спортни обувки кецове моден дизайнер
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus