Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

Дъщерята на Пол Уокър с гръцка кръв

02 Декември 2013 / 11:12:45  GRReporter
3043 прочитания

Нелепата автомобилна катастрофа, при която загина любимецът на милиони почитатели на киното и бързите скорости Пол Уокър се превърна в основна тема в медиите и социалните мрежи. Феновете публикуваха снимки и коментари за актьора, който бе станал известен най-вече с ролите си в „Бързи и яростни”.

Инцидентът се е случил на 30 ноември, когато Пол и неговият приятел Роджър Родас, собственик на тунинг ателие, се връщали от благотворително събитие. Роджър управлявал червеното Porsche Carrera GT, а Пол Уокър седял на седалката до него. Колата излязла от пътя, ударила се в дърво и двамата загинали на място. Сайтът за новини от живота на холивудските знаменитости splashnewsonline.com публикува уникален видео материал, на който феновете могат да видят Пол Уокър половин час преди трагичния инцидент.

Един от малко известните факти за актьора е този, че приживе той бил голям почитател на Гърция. Обичта му към страната била породена от нещо много лично – връзката му с майката на неговата дъщеря Ребека Макбрейн, която е половин гъркиня и половин шведка.

В интервю за гръцкото издание на MTV Пол разказва, че дъщеря му Мидоу Рейн Уокър е с четвърт гръцки произход . По думите на актьора, майката на Ребека била гъркиня с фамилията Сотиропулос.

„Когато бях малка той ме научи да ходя, да се усмихвам и да не се предавам никога. Обичах го преди изобщо да знам какво е обич. Той беше моят герой. Моят истински герой! Той ще остане завинаги в сърцето ми! Плача, докато пиша това послание. Ти си отиде, но никога няма да те забравя”, написа в Twitter дъщерята на актьора, Мидоу Уокър и публикува снимка с баща си.

Пол Уокър разказва, че е посетил Гърция преди години, след това пристигнал в Атина за летните Олимпийски игри през 2004.

Освен автомобилите, другата му голяма страст за били гмурканията и морската биология. „Гръцките острови са моят тип място за почивка. Гмурканията там са вълшебни”, казва той в същото интервю.  

Категории: Личности Пол Уокър дъщеря Мидоу Уокър Сотиропулос Гърция
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus