Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb
  • warning: file_get_contents(): connect() failed: Connection refused in /var/www/html/grreporter/sites/all/modules/weather-6.x-5.15/weather/weather.module on line 2089.
  • warning: file_get_contents(ftp://tgftp.nws.noaa.gov/data/observations/metar/stations/LGAV.TXT): failed to open stream: FTP server reports RETR in /var/www/html/grreporter/sites/all/modules/weather-6.x-5.15/weather/weather.module on line 2089.

„Дързост и красота” за гръцката принцеса Теодора

07 Декември 2011 / 19:12:35  GRReporter
3904 прочитания

Кариера в шоубизнеса започна по-малката дъщеря на последния гръцки крал Константинос, Теодора.

В понеделник започнаха да се излъчват епизодите на излъчвания в стотици страни сапунен сериал „Дързост и красота”.

28-годишната руса принцеса, която използва името Теодора Грийс (Theodora Greece) изпълнява ролята на Алис Монтгомъри, секретарката на Бил Спенсър, чиято роля се изпълнява от Дон Даймонд.

Сцената е следната: Облечена изцяло в розово, тя се появява в офиса на Бил и носи в ръце плик с издания, където е публикувана съблазнителна снимка на снаха му Стефи, за която той питае романтични чувства.

„Г-н Спенсър, исках да ви дам това”, казва Алисън. „Това са последните материали за „интимната” кампания на Форестър...Знам, че се интересувате от темата”, добавя.

„Да, съпругата на сина ми. Можеш да го оставиш тук и след това да излезеш”, отговаря Бил Спенсър.

Говорителят на продължаващата с десетилетия сапунена сага заяви, че Теодора ще се появи в ролята на Алисън и в други епизоди. „С времето тя ще има и по-големи сцени”, допълни той.

Освен в „Дързост и красота” принцесата на Гърция и Дания изпълнява ролята на Пеги в кино римейка на популярния през 60-те години на 20-ти век телевизионен сериал „Голямата долина” (The big valley), заедно с Джесика Ланг и Ричард Драйфус.

Теодора участва също във филма „Къде спа снощи” (Where did you sleep last night) и ще се снима в лентата „Малко момче” (Little boy), в който участват звездата от „Краля на кралиците” Кевин Джеймс и Емили Уотсън и ще излезе на широкия екран догодина. 

Мечтаещата за холивудска кариера принцеса е родена през 1983 и е предпоследното дете на гръцкото кралско семейство. Тя получава диплом по театрално изкуство, след двегодишно обучение в Североизточния университет в Бостън и четиригодишно следване в университета Браун, член на така наречената Бръшлянова или Айви лига. В момента Теодора специализира в Централния колеж за изкуство и дизайн Сейнт Мартинс. През април 2010 нейната майка, Анна-Мария потвърди информацията, че Теодора заминава за Лос Анджелес, за да започне филмова кариера.  

Категории: Светски лабиринт принцеса Теодора кинокариера Дързост и красота гръцко кралско семейство
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus