Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

„3000 приятели - 3 чудесни награди”. Победителите.

29 Май 2013 / 13:05:56  GRReporter
1413 прочитания

Едно приятелство не се измерва по броя на приятелите, а по качеството на взаимоотношенията. Популярността на един сайт се измерва по броя на неговите посетители и читатели. Приятелите ни във Facebook са и двете, защото вие ни четете, споделяте мнения, давате ни обратна връзка. С настоящата игра искахме да ви се отблагодарим за всичко това – че ви има и че се интересувате от статиите, които създаваме за вас, за да ви информираме и да ви поднесем качествено съдържание с новини от Гърция.

Защо избрахме точно такива награди? Таблата е игра, която е еднакво популярна и сред българи и сред гърци. Таблата е игра, от която човек може да научи много за съчетанието между късмет и умение, за баланса между риск и сигурност, да опознае своя противник по начина, по който играе. Първата награда е ръчно изработен комплект за игра на табла. Избрахме и два музикални плеъра iPod Shuffle, защото музиката е част от живота ни тук, на Балканите. Tе символизират новите технологии, а нашето желание е да интегрираме иновативните методи в начина на предаване на новините и животът около нас, нашето ежедневие. Стремим се статиите ни да са изпълнени с всякакъв тип съдържание – текст, снимки, видео, аудио, така че максимално да ви предадем и потопим в отразяваното събитие.

Зная, че очаквате с нетърпение да разберете кои са късметлиите, които ще спечелят трите чудесни награди. Жребият определи:

  1. Ръчно изработен комплект за игра на табла печели Цвятко Шангов
  2. iPod Shuffle печели Рени Русева
  3. Вторият iPod Shuffle отива при Георги Гранчаров

Ако не сте един от тримата победители, не се отчайвайте – вече замисляме следващата игра! А до тогава, ще се продължим да се срещаме на страниците на GRReporter. Следете и нашата Facebook страница.

Категории:
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus