Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

Задържаха български зъболекар, практикувал без разрешително

06 Октомври 2015 / 10:10:16  GRReporter
907 прочитания

Членове на гръцката Служба за преследване на икономическите престъпления заловиха български зъболекар в Александруполис. 51-годишният мъж открил кабинета си и работел в него от доста време, без да се снабди с необходимото за тази цел разрешително.

Според гръцкото електронно издание protothema.gr зъболекарят е от Стара Загора. Той предприел всякакви мерки, за да запази незаконната си дейност незабелязана от властите, но тя бе разкрита.

В полицията в Александруполис бил получен сигнал, който инициирал действията на органите на реда. Един полицай се явил в кабинета на зъболекаря като пациент. В момента, в който зъболекарят се готвел да започне работа, полицаят го арестувал.

Българинът ще даде показания пред прокурор в Александруполис. Същевременно Службата за преследване на икономическите престъпления проучва какви са били приходите му от незаконния кабинет и дали той действително е зъболекар или само се е представял за такъв.

Категории: Криминална хроника арест на зъболекар незаконна практика Александруполи Служба за преследване на икономическите престъпления
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus