Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

Задължително става присъствието на двама души в пилотската кабина на гръцките самолети

28 Март 2015 / 12:03:43  GRReporter
549 прочитания

Специална препоръка – указание за непрекъснатото присъствие на двама души в пилотската кабина по време на целия полет са изпратили от компетентната дирекция на Службата за гражданска авиация. Това всъщност е препоръка, а не задължаване, както твърдят източници от Службата. Те добавят, че настоящото указание всъщност е по-старо и вече се прилага в гръцките компании.

Според него, в случай, че един от двамата пилоти трябва да напусне кабината за малко, препоръчително е друг член на екипажа да заеме мястото му.

Междувременно, в хотела на летище „Елефтериос Венизелос” в Атина рано сутринта в петък настъпи паника, след като 19-годишен младеж намушка с нож неколкократно майка си.

Момчето, което имало психически проблеми, започнало да удря с ножа майка си пред очите на 9-годишното си братче. Според информациите, служители на хотела са чули виковете на жената и са отворили стаята.

37-годишната жена е закарана в болница, където лекарите все още се опитват да спасят живота й. Братчето е поето от социалните служби.

Семейството е дошло в Гърция от Русия, за да посети международното изложение по кожарство, което е организирано в панаирния център близо до летището.

 

 

Категории: препоръка пилотска кабина екипаж
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus