Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

Взрив в дома на петролен предприемач

04 Август 2015 / 08:08:39  GRReporter
959 прочитания

Силен взрив избухна малко преди полунощ в двора на къщата на петролния предприемач Теодорос Саваидис в атинското предградие Вулиагмени. За щастие няма пострадалаи и ранени, въпреки че 63-годишният бизнесмен и семейството му по това време били вкъщи. Това е вторият път, когато Саваидис става обект на нападение - през 2013 престъпниците нахлули в къщата му и успели да го ранят сериозно.
    С разследването на случая се занимава Службата за сигурност на областта Атика. Властите са особено притеснени, тъй като домът на бизнесмена Теодорос Саваидис на улица “Праксител” във Вулиагмени се намира много близо до дома на министъра на отбраната Панос Каменос.

Категории: петролен предприемач взрив атинското предградие Вулиагмени Панос Каменос Служба за сигурност в областта АтикаКриминална хроника
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus