Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

live Трима психично болни загинаха при пожар в клиника

04 Септември 2015 / 18:09:12  GRReporter
707 прочитания

Трима прихично болни загинаха при пожар в психиатричната клиника в атинския квартал Дафни, а други двама са настанени в болница с проблеми с дишането. По неизвесни засега причини пламъци обхванали приземния етаж на клиниката, където се намират по-тежките случаи. Не е ясно дали болните са се задушили или са изгорели. Трагедията се развила много бързо, пламъците били гъсти и задушливи и персоналът не е успял да развърже болните, за да могат да избягат.
  

 Има непотвърдени информации и за изчезнал пациент. Клиниката е евакуирана, на мястото на бедствието има 11 противопожарни машини 33-ма огнеборци. От Противопожарната служба потвърдиха броя на жертвите.Според вестник "Етнос" пожарът е бил причинен умишлено от пациент в психиатрията.


    Очаквайте подробности.

Категории: пожар в психиатрична клиника загинали психично болни атинския квартал Дафни противопожарна служба
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus