Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

СИРИЗА забрани партитата на плажа

31 Юли 2015 / 12:07:38  GRReporter
993 прочитания

В опит да преустанови провеждането на партита на плажа гръцкото финансово министерство забрани заемането на публични плажни площи и инсталирането на звукови уредби.

Според решение на министерството от месец май, плажната ивица може да се използва само от собственици на бийч барове, фургони, които предлагат сандвичи и напитки, фирми, които дават под наем плавателни съдове и др.

Същият документ обаче забранява категорично организирането на партита с музика по крайбрежната ивица, както и на бреговете на езера и реки. Съставителите му признават, че разкриването на нарушителите е трудно, затова призовава общинските власти да събират доказателствен материал, когато се натъкнат на подобно събитие. 

Категории: ИкономикаКомпании забрана за провеждане на партита на плажа гръцко финансово министерство
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus