Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

Още един български трафикант задържаха в Гърция

28 Декември 2015 / 15:12:10  GRReporter
655 прочитания

В събота гръцките власти са задържали двама чужденци-трафиканти на нелегални имигранти в област Еврос.

Става въпрос за 52-годишен българин и 54-годишен турчин, обвинени, че при два отделни случая са прекарали в Гърция общо 34 нелегални имигранти, от които 24 граждани на Ирак и 10 граждани на Сирия.

На пътя между Суфли и Арданио полицаи са задържали 52-годишния българин, който карал автомобил с българска регистрация и превозвал 23 нелегални имигранти.

Образуваното срещу българина досъдебно производство съдържа и нарушение на закона за оръжията, тъй като в колата са открити два ножа с дължина 21 и 29 см съответно.

Във втория случай 54-годишният турски гражданин се опитал да влезе в Гърция през граничния пункт Кипи, като управлявал пикап с турска регистрация. По време на щателната проверка, извършена от полицаите в Кипи, било установено, че извършителят скрил  в каросерията на превозното средство 11 нелегални имигранти, опитвайки се да ги вкара незаконно в страната.

 

 

 

 

Категории: трафиканти задържани нелегални имигранти граничен пункт
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus