Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

Очаквания за 66%-ов проевропейски вот в неделя

30 Юни 2015 / 15:06:01  GRReporter
1229 прочитания

Букмейкърските компании прогнозират победа за положителния отговор „Да“ на гръцкия референдум в неделя.

Коефициентите в полза на отговора „Да“ са явно по-ниски от тези в полза на „Не“-то. По-конкретно вероятността да победи положителният вот вчера следобед възлизаше на 66%, а тази на отрицателния вот – на 33%.

При това коефициентите, давани от трите големи компании в бранша са почти еднакви. По-конкретно Ladbrokes дава 1,33 за „Да“-то и 3,00 за „Не“-то. William Hill дава 1,40 за „Да“-то и 2,75 за „Не“-то, като същите коефициенти дава и Betfair, посочва вестник „Катимерини“.

Трябва да се отбележи, че в тези рамки се движеха и коефициентите за Grexit през 2015, като средният коефициент за това, че няма да се стигне до Grexit беше 1,36 срещу 3,25 за това, че страната ще излезе от еврозоната през тази година. Следва да се има предвид и факта, че според сайта http://www.oddschecker.com, който събира залаганията, през вчерашния ден вероятността за оставане на страната в еврозоната се е увеличавала, а тази за Grexit е намалявала.

Също така в неделя излизането на Гърция от еврозоната е било по-вероятно, отколкото вчера, след като залозите са варирали около 2,00, т.е. вероятността да се случи подобно събитие е била около 50%.

 

 

Категории: референдум залагания коефициенти букмейкърски компании Grexit
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus