Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

Нов опит за незаконно осиновяване на бебе, този път румънско

25 Декември 2014 / 16:12:21  GRReporter
1609 прочитания

Нов случай с отнемане на бебе и опит за незаконно осиновяване са разкрили полицаите в град Лариса. Задържани са 5 души, а други двама се издирват.

Както стана ясно, румънска двойка е взела тридневното бебе на 17-годишната си дъщеря, за да го даде за незаконно осиновяване.

Във връзка със случая са арестувани 40-годишната майка на момичето, с румънско гражданство, и четирима гърци: 39-годишен мъж, поискал да осинови бебето, двама посредници при незаконното осиновяване на 65 и 62 години, и 35-годишна жена нотариус.

Полицията издирва 43-годишен румънец – баща на 17-годишното момиче, както и 38-годишна гъркиня, поискала да осинови бебето.

Непълнолетната майка и бебето са настанени в Клиниката по агушерство и гинекология на местната болница.

Задържаните, обвиняеми в отнемането на непълнолетно лице, нарушаване на закона за осиновяванията, и издаване на документи с невярно съдържание, ще бъдат изправени пред прокурора на град Лариса.

 

 

 

Категории: бебе незаконно осиновяване задържани полиция
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus