Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb
  • warning: array_reverse() expects parameter 1 to be array, null given in /var/www/html/grreporter/sites/all/modules/GRGalleria_extra/GRGalleria_extra.module on line 294.
  • warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/html/grreporter/sites/all/modules/GRGalleria_extra/GRGalleria_extra.module on line 296.
  • warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/html/grreporter/sites/all/modules/GRGalleria_extra/GRGalleria_extra.module on line 300.

2,5 милиарда евро е оборотът на електронната търговия в Гърция

05 Октомври 2008 / 08:10:02  GRReporter
1017 прочитания

            Всяка година в Гърция стават по 2 милиона сделки в киберпространството, чийто оборот надхвърля 2,5 милиарда евро. Това бе съобщено на 14-тия конгрес по информатика, който се провежда през уикенда в Солун. 3000 предприятия в страната са се региатрирали в т.нар. e-marketplaces, 2500 от тях са активни. 71,9 на сто от сделките са за закупуване на стоки и услуги, 67,2 на сто за участие в електронни тържища, 48,4 на сто за доставки и 42,2 на сто за електронно ценообразуване. Изследването е направено от професор Елефтериос Киосес от Икономическия университет в Атина.

Категории:
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus