Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb
  • warning: array_reverse() expects parameter 1 to be array, null given in /var/www/html/grreporter/sites/all/modules/GRGalleria_extra/GRGalleria_extra.module on line 294.
  • warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/html/grreporter/sites/all/modules/GRGalleria_extra/GRGalleria_extra.module on line 296.
  • warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/html/grreporter/sites/all/modules/GRGalleria_extra/GRGalleria_extra.module on line 300.

Увеличава се пътната такса по магистралата Атина-Патра

14 Септември 2008 / 19:09:01  GRReporter
2207 прочитания

            От полунощ на понеделник поскъпва пътната такса по магистралата Атина- Коринт-Патра. Досега на толстанциите се плащаше по 2 евро, вече тази цена е коригирана на 2,80 евро. По пътя има 4 толстанции, така че цялото пътешествие от Атина до Патра струва 11,2 евро. По този участък от магистралата все още няма възможност за електронен пас, това ще е възможно до края на септември. Електронният пас обаче работи по магистралата Коринт-Триполи. Увеличението на толтаксата ще се изразходва за покриването на заема по строителството на магистралата, който е 2,8 милиарда евро, а също и за разходите по поддържането на пътя. През март 2009 година ще започне удължението на магистралата по маршрута Елевсина-Патра-Пиргос-Цакона. Участъка до Пиргос ще се строи в продължение на три години и половина, а финалният участък до Цакона – още две и половина-три години.

Категории:
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus