Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb
  • warning: array_reverse() expects parameter 1 to be array, null given in /var/www/html/grreporter/sites/all/modules/GRGalleria_extra/GRGalleria_extra.module on line 294.
  • warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/html/grreporter/sites/all/modules/GRGalleria_extra/GRGalleria_extra.module on line 296.
  • warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/html/grreporter/sites/all/modules/GRGalleria_extra/GRGalleria_extra.module on line 300.

Александър Македонски: Интересувам се от езика ви и начина, по който пишете

20 Април 2009 / 10:04:11  GRReporter
1616 прочитания

          Водеща тема в македонските медии около Великден стана „разговорът” на известния американски медиум Стив Херман не с някой друг, а с... Александър Македонски. Духът на може би най-великия пълководец в историята на човечеството се появил пред Херман облечен в палто от лъвска козина и му казал: „Имам желание да говоря за Персия, за цивилизациите, за всички неща тук. Успях да дойда тук, но искам да стигна още по-далече. Интересувам се от езика ви и от начина, по който пишете. Не отидох в Персия, за да воювам. Преди всичко се интересувам от културата. Искам да изуча езика ви. Не трябваше да воюваме, обратното, трябваше да създаваме приятелски връзки с хората и да съвпадат възгледите ни”.


          Новината веднага предизвика интереса и на гръцките медии, които се свързаха с медиума и го попитаха на какъв език е говорил Александър Македонски – на гръцки, на славянски или на английски. „По време на сесията получих духовна информация от помощниците ми в света на духовете, която преведох на английски. Информацията получавам посредством сложно съчетание от образи, звукове, миризми, вкусове, идеи и чувства, което превеждам на английски. Не получавам информация чрез майчиния език на тези, с които осъществявам контакт. Това със сигурност може да стане, но зависи как духът работи с мене”, заявил Стив Херман за zougla.gr.


          На сесията с Александър Македонски присъствал и македонският историк Александър Донски, който през лятото на 2008 година се свързал с медиума и го помолил да установи контакт с историческата личност. Стив Херман е сред 10-те най-известни медиуми в света. Негови клиенти са Ал Гор, Дженифър Лопес, Кристина Ангилера, Къртни Кокс.  

Категории:
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus