Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb
  • warning: array_reverse() expects parameter 1 to be array, null given in /var/www/html/grreporter/sites/all/modules/GRGalleria_extra/GRGalleria_extra.module on line 294.
  • warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/html/grreporter/sites/all/modules/GRGalleria_extra/GRGalleria_extra.module on line 296.
  • warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/html/grreporter/sites/all/modules/GRGalleria_extra/GRGalleria_extra.module on line 300.

Посрещаме 2009-та с полярни температури

31 Декември 2008 / 17:12:14  GRReporter
1306 прочитания

Ниски температури, сняг и бурен вятър са характеристиките на тазгодишната новогодишна нощ, а утрешният първи януари ще ни посрещне с полярен студ. Веригите са задължителни за автомобилите в по-голямата част на северна Гърция. До 21,00 часа тази вечер по националната пътна мрежа на страната е забранено движението на тежкотоварни автомобили над 1,5 тона. Днес вече пристанищата са отворени и маршрутите на корабите и фериботите се извършват по график. Нормално работят и летищата в страната като до 2-ри януари са предвидени да излетят от Гърция 2016 полета като най-популярната дестинация за Гърция тази зима е Прага, следвана от Будапеща, Берлин и Виена.


Температурите в северна Гърция паднаха до рекордните -13 градуса в Кастория, -12 в Неврокоп и Флорина, -8 в Козани, -4 в Александруполис и -3 в Солун, Серес и Кавала. Утре, 1 януари времето ще е ясно с изключение на Кикладите и Крит, където ще има значителна облачност и са възможни слаби валежи. Вятърът ще се успокои и няма да надмине 5 бофора.

Категории:
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus