Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb
  • warning: array_reverse() expects parameter 1 to be array, null given in /var/www/html/grreporter/sites/all/modules/GRGalleria_extra/GRGalleria_extra.module on line 294.
  • warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/html/grreporter/sites/all/modules/GRGalleria_extra/GRGalleria_extra.module on line 296.
  • warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/html/grreporter/sites/all/modules/GRGalleria_extra/GRGalleria_extra.module on line 300.

Подарявайте преживяване, а не вещи

29 Декември 2008 / 17:12:35  GRReporter
1619 прочитания

            Модата, която няколко сезона вече владее Америка, тази година пристигна и в Гърция. Край на непотребните вещи – дрехи, сувенири, книги, календари, бележници и какво ли не, които получаваме като коледни и новогодишни подаръци. Много по-шик е вместо вещ да подарите преживяване. Освен че е по-евтино и по-ефектно, тази възможност е много практична за страни като Гърция и България, които освен дядо Коледа, си имат и Свети Василий и дядо Мраз, съответно. Т.е. подаряваме два пъти, а не един.


            Два нови уебсайта, които се появиха в гръцкото кибер-пространство в началото на декември, помагат да подаряващите да изберат това преживяване, което най-много ще отговори на вкусовете и потребностите на тези, за които е предназначено. www.baladeur.gr и www.days4u.gr не просто бързо си спечелиха аудитория, а направо станаха хит в предпразничните дни. Те ви помагат да се ориентиррате в това, което предлага пазара за подарък за жените, за мъжете, за семействата, за децата. Помагат ви да намерите подарък до определена сума според финансовите ви възможности като започнете от 10 евро и стигнете до 1210 евро. Помагат ви да намерите подарък според интересите на този, за когото е предназначен – спорт, екстремни преживявания, културен живот, състезания, полети с малки самолети, скачане с парашут, масажи, фризьори, маникюри и каквото ви дойде на ум.


            Тази година хитът сред този вид подаръци са уроците по езда, които се организират заедно с Гръцката федерация по езда. Половиндневна разходка с кон по маршрути из планината Парнита край Атина струва 45 евро. Ако искате и вие да се включите в разходката, т.е. тя е за двама, цената е 80 евро. Особено популярни са полетите. Полет с балон над Атина струва 135 евро. По-заможните могат да си наемат цяла Чесна и дори да я приземят сами – ще им струва 1200 евро, но наистина ще е незабравимо преживяване за всички куражлии-приятели, посмели да се качат в Чесната. Ако обичате игрите и състезанията, може да изберете една игра пейнтбол – струва само 50 евро, а ще си умрете от смях.


            Разбира се много се търсят и всички видове масажи, маникюри, педикюри, консултации с гримьор или фризьор. Следват дегустациите на вино във винарна край Атина, посещение в шоколадовата фабрика „Павлидис” с дегустация на шоколад и среща с известен майстор-готвач.


            Окуражени от успеха си по коледните и новогодишните празници, създателите на двата уебсайта са решени да разширят дейността си и за сватбени подаръци, рожденни дни и всякакви годишнини.

Категории:
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus