Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb
  • warning: array_reverse() expects parameter 1 to be array, null given in /var/www/html/grreporter/sites/all/modules/GRGalleria_extra/GRGalleria_extra.module on line 294.
  • warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/html/grreporter/sites/all/modules/GRGalleria_extra/GRGalleria_extra.module on line 296.
  • warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/html/grreporter/sites/all/modules/GRGalleria_extra/GRGalleria_extra.module on line 300.

Сняг и ветрове от север

26 Декември 2008 / 12:12:25  GRReporter
695 прочитания

                Влошаване на времето с дъждове по равнините и сняг по планините предвижда от днес, петък, 26 декември, Гръцката национална метеорологична служба. От Гражданска защита предупреждават шофьорите, но и пътниците да бъдет внимателни с пътуванията в следващите дни, тъй като се очакват опасни природни феномени. Те съветват винаги в багажника на колата си да носим вериги и при нужда да ги поставяме на гумите. Температурата ще се движи между -2 и 6 градуса в Северна Гърция, между 0 и 9 градуса в Централна и Южна Гърция и между 1 и 13 градуса в Западна Гърция.


                Силни северозападни ветрове ще духат в Егейско море, бурни източни и югоизточни ветрове ще духат в Йонийско море. Събота и неделя лошото време ще завладее цялата страна, валежите от сняг и дъжд ще са обилни и на места особено в морето ще са придружени от бури и много ниски температури. Сняг ще вали на много места в Северна Гърция, много вероятно и в Солун. Бурните ветрове в Йонийско море ще достигнат 10 бофора и ще се задържат до неделя вечер. Бурите ще утихнат от понеделник и най-вече вторник, а Новата година ще посрещнем с хубаво време.

Категории:
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus