Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

На Бъдни вечер заловиха български трафикант на имигранти

25 Декември 2015 / 10:12:34  GRReporter
766 прочитания

На Бъдни вечер гръцката полиция задържа в Орестиада българин - трафикант на нелегални имигранти. При проверка на товарен автомобил с български регистрационни номера, органите на реда открили 22-ма пътници, скрити като стока, всички те - сирийски граждани. Полицията е задържала 40-годишният българин.
    Мъжът е стар познайник на гръцките власти, неведнъж е задържан при опит да прекара имигранти от Турция в гръцката област Еврос. Досега трафикантът винаги се е оттървавал с парична гаранция.

    Гръцката полиция задържа и 46-годишен грък, издирван от българските власти за трафик на африканци от Гърция към България. Срещу него има издадена международна заповед за арест от началото на декември по решение на окръжния прокурор в град Оряхово. След обиск в дома му е открито и незаконно притежавано оръжие.

Категории: трафикант на имигранти сирийски граждани гръцка полиция областта Еврос Турция
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus