Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

Гръцката полиция залови българин за трафик на имигранти

23 Март 2015 / 15:03:45  GRReporter
1051 прочитания

Гръцката полиция залови 41-годишен българин при опит да вкара в Гърция нелегални имигранти. В автомобилът на българина полицаите открили 9 души - 7 граждани на Сирия и двама на Ирак. Задържането е станало вчера при рутинна проверка на магистралата Орестиада-Александруполис, когато полицаите от Граничното поделение в района на селището Тихеро са засекли колата с български регистрационни номера.
    Автомобилът е конфискуван, както и мобилният телефон на задържания българин. Случаят се разследва от Отдела за охрана на границите в района на Тихеро. Българинът ще бъде изправен пред градския прокурор в Александруполис по обвинения за трафик на нелегални имигранти.

 

Категории: гръцка полиция заловен българин трафик на имигранти граждани на Сирия и Ирак Охрана на границите Александруполис
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus