Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

Четвърта жертва на лошото време в Гърция, пети човек в неизвестност

11 Декември 2014 / 08:12:47  GRReporter
1144 прочитания

Поройните дъждове в Гърция няма да спрат преди събота, а инцидентите с автомобили, отнесени от придошли речни води се увеличават. През нощта автомобил, идващ от Македония с двама пътници е бил повлечен от внезапно придошли води до село Аспро край Килкис. Един от пътниците е в неизвестност, полицейски части и части на Противопожарната охрана го издирват.
    Междувременно спасителните екипи откриха трупа на 60-годишния мъж, който от вчера се издирваше по коритото на река Галикос в солунския квартал Диавата. Все още се изясняват обстоятелствата, при които е попаднал във водите на придошлата река.

     Метеоролозите предупреждават, че дъждовете и гръмотевичните бури ще продължат и в следващите 48 часа. Особено интензивни ще бъдат природните явления в Йонийско море, полуостров Пелопонес, източните части от централна Гърция, островите Евбея и Крит, източните Киклади, а след полунощ вълната лошо време ще обхване и Додеканезите.

Категории: лошо време жертви река Галикос солунския квартал Диавата село Аспро край Килкис спасителни операции
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus