Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

live Човек загина след взрив в кола близо до атинското летище

29 Декември 2014 / 09:12:35  GRReporter
1981 прочитания

Един човек загина при взрив на кола на околовръстния път Атики одос близо до атинското летище. Според източници взривът бил причинен от експлозиви, с които бил зареден автомобилът, съобщават гръцките медии Етнос и skai.gr.

Същите източници твърдят, че при разследването на мястото на взрива полицейските служители открили кратер, който поражда съмнения, че в колата е бил поставен взривен механизъм.

По време на експлозията е била ранена и една жена. Според някои източници тя се е намирала в същия автомобил, но според други – в различен.

В публикуваната в skai.gr информация се посочва, че на мястото на взрива се намират членове на службата за обезвреждане на експлозиви. Възникналият от взрива пожар е бил изгасен от екипажа на четири противопожарни коли.

От полицията съобщават, че инцидентът се е случил в 07:30 тази сутрин. До момента обаче властите определят случая като пътно-транспортно произшествие.

Очаквайте подробности.

Категории: Криминална хроника взрив експлозиви атинско летище
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus